Raskrinkavanje.ba

Prokuplje online → УЗБУНА У НАТО! Министарство финансија АЛБАНИЈЕ грешком објавило тајни списак својих шпијуна

24.12.2018
Tekst članka

у Грчкој, Србији са Косовом, Италији и Македонији! Чак двојица седе у Бриселу у седишту НАТО! Ово су њихова имена! Албанија, чланица НАТО, случајно је објавила на интернету тајне податке о својим најбољим обавештајцима и то у ситна црева – имена, врсту аутомобила, регистарске таблице, бројеве личних карата и пасоша, оперативне рангове, детаље о путовањима, па чак и њихове свакодневне навике, а у седишту Алијансе су полудели јер ко уђе у албански систем, улази у НАТО систем, пише Индепендент!

Сви ови детаљи објављени су на сајту албанског Министра финансија у оквиру извештаја о финансијској ситуацији службе ШИШ.

Nato nation Albania is publicly posting sensitive intelligence data

Albania, a Nato country, is posting sensitive information about its most senior intelligence operatives on the internet, making details about their identities, vehicles, operational roles, travel

independent.co.uk

Погледај друге твитове корисника European Almanac

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Сада цео свет зна где тачно оперишу најбољи албански шпијуни, колике су им плате, па чак и које водоинсталатере, мајсторе и ауто-механичаре зову ради поправки!


Очајан: Хелидон Бендо, директор ШИШ

ШИШ је албанска обавештајна агенција која оперише у земљи и иностранству и одговара директно премијеру Едију Рами. Има пет организационих структура: оперативну, спољнообавештајну, контраобавештајну, службу за борбу против организованог криминала и антитерористичку јединицу.

МОЛИЛА САМ БОГА ДА ЈЕ АУТОБУС ПРАЗАН! Др Светлана Ђорђевић: За 23 године рада у Хитној помоћи НЕ ПАМТИМ ОВАКВУ НЕСРЕЋУ. Призор је био ужасан, троје мртвих на лицу места, ПОВРЕЂЕНИ НА СВЕ СТРАНЕ…

 

 

Фото: Printscreen/Ministarstvo Finansija Albanije

На изволте…

Захваљујући овој брљотини, сад се зна да им два човека им седе на врло осетљивим позицијама у седишту НАТО у Бриселу! Остали су на високим дипломатским позицијама у Белгији, Грчкој, у Србији и јужној српској покрајини Косову, Итаљи и Македонији.

Ове своје шпијуне је одала Албанија:

  1. Фердинанд Нуку
  2. Кујтим Прифти
  3. Роберт Туци
  4. Нестор Бабамето
  5. Астрит Кинани
  6. Невзат Шеху
  7. Тонин Пренди
  8. Бардок Гега
  9. Хазби Брахја

Сада НАТО има озбиљан проблем, јер онај ко уђе у албански систем, улази и у НАТО систем. Алијанса је објавила узбуну највишег степена не само зато што су агенти морали хитно да буду повучени са терена већ и због страха да је њихова шпијунска мрежа откривена и у другим деловима света.

НАРОД ПОБЕДИО БИРОКРАТИЈУ: Почиње изградња рампе на ПРЕЛАЗУ СМРТИ У МЕЂУРОВУ!

“Можете да објавите свој буџет. Али да објавите имена и друге детаље о агентима – па то је сулудо!”, каже за Индепендент један оперативац америчке ЦИА који је желео да остане анониман.

“Сви ови детаљи објављени су зато што их је сама институција (ШИШ) дала уз списак за исплату плата. Није требало да стављају тако поверљиве информације међу редовне рачуне!”, каже за Индепендент извор у албанском Министарству финансија које је објавило податке.

Članak indeksiran 28.12.2018. Zadnji put osvježen 28.12.2018.

Ocijenjeno u analizi