Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Vakcinisani Pirs Morgan ima VAIDS – okrivljuje za to nevakcinisane

13.12.2023
Tekst članka

Voditelj u Velikoj Britaniji Pirs Morgan razvio je sindrom imunodeficijencije stečenog vakcinom (VAIDS) kao rezultat ponovljenih mRNA injekcija i pojačivača(bustera).

Prema izjavama Morgana, on je bio pozitivan na Covid-19 i ima ozbiljno oslabljen imuni sistem nakon što je primio toksične injekcije.
 
TV ličnost je podelila svoj Covid test u utorak na Tviteru i rekla da se oseća „teško kao dupe od jazavca“ pre nego što je za svoje stanje VAIDS okrivio zajednicu „anti-vaksera“.
Destruktivni odgovor imuniteta nakon vakcinacije je uzrokovan „promenjenim odgovorima citokina“. Citokini su mali proteini koje proizvodi naš imuni sistem kao odgovor na infekciju. Što više vakcina osoba dobije, to je imuni sistem iscrpljeniji, što rezultira VAIDS-om.
Infowars.com izveštava: Morgan, koji je tvrdio da je imao svoj poslednji buster pre 2 godine, rekao je da nije uzeo poslednju injekciju jer je „verovao stručnjacima“.
„Neću ponoviti tu grešku!“ rekao je.
 
U odgovoru na objavu Endrua Tejta, Morgan je tvrdio da se ne bi ponovo zarazio COVID-om da je upravo napravio taj primio buster, ponovo okrivljujući „imbecile protiv vakcinacije“.
 
„Hvala na brizi, Endru. Ironično, da sam imao još jedan kovid buster, ne bih se ponovo zarazio i ne bih se osećao tako loše. To će me naučiti da ne slušam loše obaveštene anti-vakserske imbecile na internetu…!“
 
Ovo nije prvi Morganov susret sa Covidom.
Liberalni domaćin emisija je 2021. objavio da ima simptome dugog Covida, uključujući umor i gubitak mirisa i ukusa.
 
Brojne studije su pokazale da ne samo da je vakcina neefikasna, već osobe koje su primile vakcinu protiv Covid-a imaju veću verovatnoću da se zaraze Covid-om nego nevakcinisane osobe.
Ali mediji su, naravno, marljivo zataškavali taj fenomen.
Članak indeksiran 15.01.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi