Vakcinišite svoju decu, da vam ih ne bi vakcinisao Centar za socijalni rad ili još gore oduzeo

Izvor/medij: Novine RS
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Lažne vijesti o “oduzimanju djece”: Prikupljanje klikova prepadanjem roditelja

Ubrzano se donose izmene zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti i po svemu sudeći vakcinacija će biti obavezna mera, čije će odbijanje biti kažnjivo zakonom, a ministarstvo ZoraneMihajlović će igrati veoma važnu ulogu u primoravanju građana da vakcinišu svoju decu

Centri za socijalni rad već sada pozivaju roditelje čija deca ne poštuju propisane mere i u školama ne nose zaštitne maske, a njihova uloga će biti još veća čim krene obavezna vakcinacija. 

 Centri za socijalni rad će pozivati svakog roditelja koji odbije da vakciniše svoje dete i davaće mu rok u kome mora da obavi vakcinaciju deteta. 

 Ukoliko roditelj i pored ostavljenog roka ne bude vakcinisao dete radnici centra za socijalni rad će odvesti dete na vakcinaciju, a roditeljima će biti podneta krivična prijava. 

 Ukoliko se roditelji budu pobunili protiv mere "prisilne vakcinacije" i budu pružali verbalni ili fizički otpor, deca će im biti oduzeta po hitnom postupku i data u hraniteljsku porodicu.  

 Iz CZSC imaju jasnu poruku, vakcinacija dece protiv covida je obavezna i o tome nema razgovora, zato bolje vakcinišite svoju decu na vreme, da vam ih mi ne bi vakcinisao CZSR.

Članak indeksiran 03. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me