Veceras u 22:22 ce se dogoditi magija krvavog meseca: Uradite ovu stvar u to vrijeme i desiće vam se čudo!

Izvor/medij: Nezavisno
Ocjena: Klikbejt Pseudonauka Dezinformacija
Raskrinkano u: “Večeras” pomračenje Mjeseca koje se desilo u julu

Pomračenje Krvavog Punog Mjeseca će trajati nevjerovatnih 4 sata i 43 minuta, a počeće sa prvom pojavom Mjeseca na nebu, čije pomračenje će neke dijelove našeg života izvući iz sijenke.

Postaćemo svjesni šta naše srce želi, posebno kada se radi o prijateljskim vezama. Sa Suncem u Lavu neke stvari će nam biti lakše da shvatimo i prebolimo, dok Mjesec u Vodoliji donosi sa sobom snagu prijateljstva. Tokom ovog pomračenje postaćete tvrdoglaviji i ubijeđeni da ste vi u pravu. Svi će osjetiti uticaj pomračenja, a posebno Lavovi i Vodolije, ali i oni koji u znaku ili podznaku pripadaju Biku ili Škorpiji. Mjesec će biti i “krvavi” zbog svoje boje bakra koja je vidljiva na površini.

Ono što je zanimljivo jeste da se najveće pomračenje očekuje u 22:22 časova što sa sobom donosi jaku simboliku. Najprije, tu imamo uticaj broja 2, zatim 22, 222 i 2222 koji je poznat kao Anđeoski broj.

Broj 2 je ženski broj i označava ravnotežu, harmoniju, pravdu, predanost, saradnju, mir, intuiciju i strpljenje. Poručuje da trebamo da vjerujemo da se naši snovi mogu ostvariti i da razmišljamo pozitivno. Broj 22 je veoma bitan za duhovnu sferu i ukazuje da će se naš trud u prošlosti veoma isplatiti. On ukazuje na nastavak ostvarivanja želja i planova samo ako smo usmjereni na naše želje.

Broj koji nas interesuje najviše jeste 2222. Ima energiju broja 8 i označava da su sve naše želje na korak od ostvarenja. Sve što treba jeste da budemo strpljivi i da sačekamo da se to dogodi. To je broj diplomatije, a simbolizuje partnerstvo i ravnotežu. Ohrabruje nas da zauzmemo harmoničan stav i da će se sve dobro završiti. Veoma je moćan broj koji u sebi nosi energiju i broja 2 i 22 i 222.Ovim brojem anđeli žele da nam poruče da nam je u životu potreban mir i stabilnost ili i da takav period upravo dolazi, pišu naši astrološki portali.

Ovo je i broj partnerstva pa ako ste singl, a često ga viđate, moguće je da ćete uskoro započeti vezu. Pred vama je susret sa osobom koja će vas oboriti s nogu, ali i da će se ona zaljubiti u vas. Za one koji su u vezi ovo znači da vas voljena osoba obožava i da vam se sprema neki lijepi susret.

Ono što biste večeras trebali da uradite kako biste proslavili ovaj važan momenat jeste da pustite vašu omiljenu pjesmu i igrate uz nju. Tako ćete se osloboditi stresa i loših misli i napunićete se pozitivnom energijom. Od ovog pomračenja mnogo toga zavisi i mnogo toga će biti drugačije.Spremite se za promjene i to one najbolje jer upravo takve nam i dolaze.

(Republika.rs)

Članak indeksiran 15. 01. 2019 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me