VELIKE NEVOLJE U BRAČNOM RAJU ZDRAVKA ČOLIĆA- Pjevač Po Prvi Puta Progovorio O Svojoj Supruzi Aleksandri I ŠOKIRAO SVE- ONE SU KRIVE ZA SVE (FOTO)

Izvor/medij: Nezavisni portal
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Zdravko Čolić je svakako jedna od najvećih pop zvijezda na ovim balkanskim prostorima, svih vremena, i jedan je od rijetkih koji i dalje, bez ikakve muke može da napuni na svojim koncertima i sportske dvorane, arene ali i stadione, te je jedan od onih koji je dobrodošao bilo gdje u granicama bivše Jugoslavije. Kada govorimo o njegovoj karijeri, to je nešto na čemu mu mogu pozavidjeti mnoge njegove kolege i koleginice, a na neki način kapu mu mogu skinuti i mnoge velike svjetske zvijezde. I mada je oko 50 godina veoma aktivan na muzičkoj sceni, očito je da Čola nema namjeru da malo uspori, te i dalje ima namjeru da snima nove pjesme, da ima koncerte, naravno, samo da se ova situacija sa pandemijom malo smiri

Ono što je poznato je to da je Čola tokom cijele svoje karijere bio veliki ljubimac žena, ali i da ga tokom karijere nisu pratili neki skandali i afere, i da je prije braka bio povezivan sa mnogim ljepoticama i poznatim ženama. Ipak, iako je toliko dugo na estradi, on je i dalje osoba koja baš i ne voli da se javno eksponira i voli svoju privatnost da zadrži za sebe i izbjegava novinare ako je to ikako moguće. Ipak, ovoga puta je otkrio šta je to što mu njegova supruga često zamjera i zbog čega znaju često čak i da se posvađaju:

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me