VELIKE NEVOLJE U BRAČNOM RAJU ZDRAVKA ČOLIĆA- Pjevač Po Prvi Puta Progovorio O Svojoj Supruzi Aleksandri I ŠOKIRAO SVE- ONE SU KRIVE ZA SVE (FOTO)

Izvor/medij: Kreacije
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Zdravko Čolić je svakako jedna od najvećih pop zvijezda na ovim balkanskim prostorima, i to svih vremena i jedan je od rijetkih koji bez problema sa svojom publikom puni stadione i sportske arene i tako je na području cijele bivše Jugoslavije. On je uvijek bio ljubimac žena, ali je poznat i po tome da ga tokom karijere i nisu pratile neke afere i skandali.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ipak, iako je toliko dugo na estradi, on je i dalje osoba koja baš i ne voli da se javno eksponira i voli svoju privatnost da zadrži za sebe i izbjegava novinare ako je to ikako moguće. Mada je ovoga puta otkrio zbog čega se on i njegova supruga veoma često svađaju:

“Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga”, te je dodao kako je njegova supruga veoma u pravu po tom pitanju. Otkrio je i kako njegova kćerka Una već zna da koristi njegovu popularnost da bi podigla svoju na društvenim mrežama, dok mlađa kćerka Lara i ne zna ko je njen otac, sve dok joj drugarice ne počnu tražiti karte za njegov koncert.

 

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me