VELIKI PREOKRET U ISTRAZI! Novi detalji trostrukog ubistva – Đokići ipak nisu ubijeni zbog novca?!

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Kad glasine postanu “vijesti”: Medijsko izvještavanje o trostrukom ubistvu u Srbiji

-

I ovaj dan nastavljamo da pišemo o monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić, čija su tela prinađena u selu Moravac, a policija ih je kao što i sami znate pronašla još u subotu pre podne. Spaljena tela porodice Đokić, za kojom se tragalo danima, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su još u subotu u ataru sela Moravac kod Aleksinca, totalno spaljena, a ono što je zanimljivo je to, da je glava porodice Goran, imao netaknuto telo, ali mu je bila samo glava spaljena.

Pretpostavlja se da je porodica oteta još dok su bili u selu Moravac nedugo nakon što su iz kuće Goranove majke, Jedini razlog zbog kojeg bi se uputili na tu stranu, kako prenose mediji, je taj, da je sa njima u tom trenutku bila neka osoba, koju su oni i više nego dobro poznavali. Također je jako moguće da je u celom zločinu učestvovalo više osoba od jedne.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Sada je komadant Žandamerije Dejan Luković otkrio nove detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, koji bacaju totalno novo svetlo na celu ovu priču. Danas će biti rezultati obdukcije i to će da bude od jako velike pomoći u daljoj istrazi, i naravno da će itekako da približe policiju samom izvršitelju.

Još uvek nema dokaza prema njegovim rečim da je motiv ubistva bio novac, a moglo bi da bude nešto totalno drugo u pitanju. ” Javnost će biti upoznata sa svim. Ovakva krivična dela najčešće se izvršavaju iz koristoljublja, a šata ako je bila u pitanju preljuba, sve je moguće…”, rekao je Luković.

Članak indeksiran 07. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 10 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me