Vesnica Curguz: Putin uhapšen

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Stara videomontaža Putina iza rešetaka u službi širenja QAnon besmislica

-

Freya Ferdinand II

💥🧐′ ′ DVA PUTINA ′ ′ 👥

Evo informacija o dvojici Putinista koje sam prvobitno objavio, ali ne sve. Snimci koje imam o Putinovom suđenju i priznanju njegove supruge su uklonjeni sa Jutjuba. Imam još mnogo fotografija, ali pokazat ću ih kasnije ako bude potrebno.

Idemo na priču...

Za originalnog Putina se kaže da je poremećeni mafijaš i gangster, tvrde članovi ruske vlade. Ubio bi svakoga ko mu stane na put ili bilo koga koga jednostavno nije obožavao. Svi oko njega živjeli su u strahu za svoje živote. Ruski zvaničnici su se okupili i optužili Putina za sva ubistva koja je počinio.

Ispod ćete videti slike Putina zatvorenog u sudnici. Presuda krivcu # je brzo donesena, a Putin je te večeri u decembru 2011. godine "pametno" pogubljen zbog zločina protiv čovječnosti i ekstremnog mučenja njegovih žrtava.

Prvo sam pronašao video na gospođi YouTube. Putin tvrdi da novi Putin nije njen muž i da su ga jedne noći 2010. godine ruski zvaničnici uklonili iz njihove kuće i da ga više nikada nije videla. Nekoliko sedmica kasnije, drugi muškarac je odbačen kući i vojska joj je rekla da je to njen muž. Njoj je jasno da nije. Kaže da od tog dana spava na kauču jer joj je u krevetu stranac. Na kraju joj ide na živce da mu kaže da želi razvod jer se neće udati za potpunog stranca. gđa. Putin je naveo da se muškarac složio rekavši da mu je laknulo jer ga ona ne privlači. Putin se iznenada razveo ubrzo nakon što je Putin smenjen. gđa. Putin nestaje sa njene dve ćerke, koje niko od tada nije video i nikada više neće videti. Putin 2.0 je tada počeo da izlazi sa mnogo mlađom ženom sa kojom je izgledao mnogo srećnije. Svi su vjerovali da Putin samo trguje kao što većina ljudi na vlasti izgleda nepromišljeno, ali niko nije shvatio da to uopće nije ista osoba.

(Pogledajte ispod fotografije dve Putinove sa bivšom prvom damom, Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnom.)

Primetio sam da niko u Sjedinjenim Državama nije pričao o tome! Međutim, ruski mediji, odakle sam saznao za ovu priču, svi su bili zabrinuti za ovu informaciju. Znali su da Putin kojeg danas vidimo nije pravi Putin i proslavili su tu činjenicu.

Zašto?

Zato što je drugi Putin - Putinova zamena, doveden u čistu kuću i raščistio rusku korupciju, na isti način na koji je Tramp postavljen na vlast u velikoj Americi A.

Slučajnost?

Apsolutno ne!

Putin je ponovo napravio Rusiju velikom!! Protjerao je duboku državu iz Rusije, iako postoje i danas, ali više na "rubovima" periferije Rusije i unutar susjednih zemalja poput Ukrajine. Putin je razbio "duboku državu" i od tada Rusija cveta već neko vreme! Prema ruskim građanima, Rusija je sada sigurno i pristojno mjesto za život zahvaljujući Putinu 2.0.

Mnogi ne znaju, ali predsjednik Trump uzima stavove iz Putina 2.0 i onoga što je Rusija uspjela da se riješi dubokog državnog ugnjetavanja u posljednjih 9 godina.

Shvatio sam da Putin čisti Rusiju kada je zabranio Sjedinjenim Državama da usvajaju djecu iz ruskih sirotišta. Postojali su brojni dokazi da su ovu rusku djecu usvojili visoki satanisti i luciferijanci u ateističkim državama kako bi se koristili u sotonističkim ritualima. Bilo je srceparajuće, ali kada je Putin saznao šta se dešava sa ovim usvajanjima, ugasio je mogućnost Sjedinjenih Država da usvajaju decu i doveo ceo obruč do mrtve tačke. Putin je taj koji razumije duboku bolest koja prožima Kabalu. Nema vremena za milost. Ako neko ne spusti ove ljude, oni će jednostavno pokrenuti svoje poslovanje (kao u Ukrajini), što za njih zaista nije posljedica.

Trump i Putin bili su jedine dvije "supersile" lidera koje su se borile protiv Kabale prvih nekoliko godina zajedno. Vjerujem da je ovaj #plan djelovao decenijama, i čim Putin bude smijenjen i Trump instaliran, baš kao iz tame u svjetlo, mogla bi početi prava igra spašavanja ove planete.

Čak i ako vam je teško povjerovati da je pravi Putin pogubljen i smijenjen, vjerujte mi kad kažem da sam dobro istražio ovu temu, ali još važnije - hvala Bogu 🙏 bio je! Postoji vrlo dobar razlog da mnogi prijete, potražili su utočište u Rusiji tražeći diplomatsku zaštitu. Putin 2.0 se pokazao kao saveznik, mentor i prijatelj predsedniku Trampu kao niko drugi. Ovo je i razlog zašto su Hillary i kompanija svoju lažnu prijevaru izbornog dogovora nazvali "ruskim" dogovorom, ako me uhvatite. Oni znaju da su Trump i Putin povezani u razbijanju Kabale jednom zauvijek.

Pogledajte šta je Putin imao da kaže i evo nekoliko veoma glasnih izjava koje je Putin drsko dao protiv Duboke države:

"PUTIN JE REKAO DA NIJE JEDAN OD NJIH, ALI ONI IH SE PLAŠE I POKUŠAVAJU DA GA PRIVLEČE U SVOJ DREVNI VAVILONSKI KULT."

Udarni talasi su se danas zavrtili oko Kremlja dok su se širile vesti povodom jučerašnjeg vanrednog sastanka koji je sazvao Vladimir Putin, na kojem je, prema izvorima, ruski predsednik rekao da "95% svetske vladajuće klase nisu ljudi", ali da su oni "hladnokrvni hibridi" koji su "pripadnici drevnog kulta".

Da li je Putin, kao hladnokrvni hibridni ljudski reptil, upravo predvodio svjetsku političku i finansijsku elitu? Je li zaista otišao tamo?

Govoreći na zatvorenom forumu za najviše ešalone vlasti i osoblja u svom rodnom gradu St. Petersburgu, Putin je odgovorio na pitanja o curenju panamskih radova, ističući ko stoji iza zavjere: američka vlada, njihove špijunske agencije i OCCRP Georgea Sorosa.

Putin je udario pesnicom o sto i uzviknuo: "Džordž Soroš, zmaju, ovo je rat", prema izvorima bliskim predsedniku. Putin je tada obećao da će dodatno pojačati sankcije Soroševom otvorenom društvu.

Na pitanje vrhunskog pomoćnika šta misli pod "zmaj" (neobična riječ na ruskom), Putin je teško uzdahnuo i okupljenu grupu zalijepio svojim zaštitnim znakom prije nego što je objasnio da nije sve onako kako se čini u smislu da svijet teče.

Odupirući se blagim pokušajima bliskih saradnika da spriječe predsjednika da odlazi tamo, Putin je rekao da dokaza ima posvuda, te da on lično dobro poznaje njihove poslove. Rekao je da nije jedan od njih, ali su ga se bojali i pokušavali da ga namame u svoj "drevni vavilonski kult".

"Dokazi, stari i moderni, ogromni su", rekao je.

Putin je rekao da je čovječanstvo izmanipulirano da postane "nesvijesno" korištenjem medijskog programa i politike, a savršen primjer za to je nedavno curenje panamskih radova. Svjetska vladajuća klasa ima tiransku kontrolu nad našom opskrbom hranom, vodom i zrakom i aktivno zavarava mase."

Kliknite na sve fotografije ispod. ⬇️

➡ Važno je napomenuti da kada pogledate slike, postojao je period od samo dva mjeseca kada je stari Putin pogubljen, a novi Putin stigao. "Nisu bile godine između njih, to su bili samo mjeseci."

Članak indeksiran 29. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me