Raskrinkavanje.ba

Nasa borba → (VIDEO) ANĐA IZLAZI NA CRTU TRAMPU! Glumica u trci za Belu kuću?!

26.08.2019
Tekst članka

Jedna od plaćenijih glumica u SAD i ambasadorka UN-a nedavno je pokrenula svoj Jutjub kanal, a kako prenosi Sputnik, na njemu sigurno neće biti tutorijala o šminkanju.

Naime, njen kanal se bavi humanitarnim radom i do sada već ima više od 8.400 pratilaca.

U opisu kanala se navodi da se Džoli bavi humanitarnim radom, da predstavlja UN i da se bavi pitanjima raseljavanja stanovništva, kao i da svojim radom doprinosi procesu pronalaženja rešenja za one koji su prisiljeni da napuste svoje domove.

WILL ANGELINA JOLIE RUN FOR PRESIDENT ONE DAY? SHE SAYS SHE CAN “GET A LOT DONE WITHOUT A TITLE” SO “WILL STAY QUIET FOR NOW” #R4TODAYHTTPS://T.CO/DLZOIPFUP9PIC.TWITTER.COM/FWLEYDBGHZ — BBC RADIO 4 TODAY (@BBCR4TODAY) DECEMBER 28, 2018

Džoli (44), koja trenutno promoviše svoj novi film “Melifisent: Gospodarica zla”, ima dva video snimka na svom kanalu. Desničarski Breitbart sugeriše da je glumica pokretanjem ovog kanala zapravo ušla u pripremu za predsedničku kampanju.

– Iskreno, da ste me pitali pre 20 godina, samo bih se slatko nasmejala. Stvarno ne znam. Uvek kažem da ću ići tamo gde sam potrebna. Ne znam da li sam prikladna za politiku, ali kada pomislim da više nemam šta da sakrijem, tada pomislim da sam otvorena za takvu mogućnost. Mogu dosta toga da podnesem– rekla je glumica krajem prošle godine u intervjuu za BBC Radio 4 Today.

(VIDEO) TRUDIM SE DA NE ZAPLAČEM! Anđelina posle rastanka od Breda ponovo prolazi kroz težak period

Tada joj je voditelj emisije Džastin Veb rekao da bi je predložio na listu potencijalnih kandidata za izbore 2020. godine, na šta se Džoli nasmejala i odgovorila: “Hvala!”

Džoli nije jedina poznata ličnost za koju se spekulisalo da bi 2020. godine mogla da uđe u predizbornu trku. Dugo se pričalo da bi Trampu protivkandidat mogla da bude slavna voditeljka Opra Vinfri.

Članak indeksiran 10.09.2019. Zadnji put osvježen 10.09.2019.

Ocijenjeno u analizi