(VIDEO) Komentator poludio u prijenosu kad je vidio Ruskinju, počeo i pjevati

Izvor/medij: Centralna
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Od parodije do vijesti: Arapski komentator nije “zapjevao” kada je ugledao navijačicu

Tijekom utakmice između Finske i Rusije, arapski komentator duboko je uzdahnuo te je počeo pjevati kada je ugledao lijepu Ruskinju koja je došla podržati reprezentaciju.

Počelo je najdraže doba godine za sve ljubitelje nogometa. Europsko prvenstvo čekali smo punih pet godina, godinu dana dulje od predviđenog zbog pandemije korona virusa, prenose 24sata.hr.

- Advertisement -

Navijači su se konačno vratili na tribine, a među njima su naravno i pripadnice ljepšeg spola. Tijekom utakmice drugog kola skupine B između Finske i Rusije, arapski komentator nije se mogao suzdržati kada se na ekranu pojavila atraktivna ruska navijačica koja je sjedila podignutih i prekriženih nogu.

THE ARABIC COMMENTATOR IS ASTRONOMICALLY DOWN BAD 😭 #EUROS2020 PIC.TWITTER.COM/KFANAA2CVT

— 『JAY』 (@FREDDOAKH) JUNE 18, 2021

 

Njegova reakcija zasigurno je nasmijala ljude ispred malih ekrana jer je komentator duboko uzdahnuo te je počeo pjevati.
Stadione su preplavile prelijepe navijačice, tako da ljudima, ali i komentatorima, nije baš lako skoncentrirati se samo na utakmicu.

Rusija je na domaćem terenu u Sankt Peterburgu pobijedila Finsku s minimalnom rezultatom od 1-0 ostvarivši prvu pobjedu na europskim prvenstvima 2012. godine.

Centralna.ba

Članak indeksiran 06. 07. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me