Raskrinkavanje.ba

Informer → (VIDEO) MIGRANTI U DISKOTECI SPOPADALI DEVOJKE, A ONDA SU DOŠLI RUSI... Poželeli su da nikad nisu ni napustili Bliski istok!

16.05.2017
Tekst članka

Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu norveške granice, u Murmansku, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje. Shvatili su, ali previše kasno, gde se nalaze kada je u objekat uletela grupa Rusa, a potom i lokalna policija

Iako policijski zvaničnici ne žele da pričaju o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog lošeg ponašanja i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do "zemlje meda i mleka". 

SAD SVAKOG DANA ZATVARE 10.000 RODITELJA IMIGRANATA ČIJA SU DECA AMERIKANCI: To nisu radili ni nacisti!

Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci Gandvik i zaboravljajući gde su, počeli su da spopadaju Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu i da se sakriju, ali Rusi su ih pronašli i očitali su im lekciju. 

Da nije došao veliki broj policajaca na mesto događaja, stvari su mogle zaista da eskaliraju, prenosi sajt ThisisEngland. 

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju.

ITALIJANI NAMERNO PUSTILI DA BROD SA MIGRANTIMA POTONE: Nisu hteli da spasu izbeglice!


Iako su posavetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj edukaciji, prenosi Njuz li.

FRKA U NEMAČKOJ! HILJADE TALIBANA UŠLO U ZEMLJU: Predstavili se kao migranti!

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

- Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smete da zaboravite, vi ste ovde gosti - rekao je jedan od učesnika ovog incidenta.

Članak indeksiran 22.02.2018. Zadnji put osvježen 22.02.2018.

Ocijenjeno u analizi