Raskrinkavanje.ba

O Kanal (Oslobođenje) → (VIDEO) Planina Vlašić proglašena je prvom bh korona free destinacijom: Turistička sezona u punom je jeku

17.01.2021
Tekst članka

Pored ugodnog smještaja u hotelima Blanka, Sunce i Pahuljica, posebnu pažnju privlači bogata ponuda dodatnih sadržaja za sve generacije

Zimska turistička sezona na Vlašiću u punom je jeku. Lijepo vrijeme, dovoljne količine snijega i uređene staze izmamile su veliki broj građana iz cijele BiH da slobodne dane provedu na ovoj popularnoj planini. Ljubitelji zimskih sportova uživali su u rekreaciji na jednoj od ski staza ispred hotela Blanka. 

Pored ugodnog smještaja u hotelima Blanka, Sunce i Pahuljica, posebnu pažnju privlači bogata ponuda dodatnih sadržaja za sve generacije. Iznajmljivanje motornih sanki, pjesačke ture do vrha ski staza ili uživanje u hotelskim spa centrima. 

Planina Vlašić proglašena je prvom bh free corona destinacijom. Osim brojnih atraktivnih sadržaja koje ova planina nudi, posjetioci strani ili domaći mogu biti bezbrižni kada je u pitanju zaštita od koronavirusa.

Specijalne ponude hoteli su pripremili za posjetioce kojima je potreban PCR test za povratak u zemlju. 

Šta kažu u Hotelu Sunce kao i kako se sve čini posjetiteljima pogledajte u videu. 

O KANAL

125K subscribers

Planina Vlašić proglašena je prvom bh korona free destinacijom: Turistička sezona u punom je jeku

 

 

Watch later

 

 

Share

 

Watch on

 

Ekipa O kanala provela je dan na Vlašiću, bh planini koja nudi bogatu ponudu.

Članak indeksiran 27.01.2021. Zadnji put osvježen 28.01.2021.

Ocijenjeno u analizi