Raskrinkavanje.ba

100 Posto → VIDEO: STRAVIČNA SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA REGIJU Uhićen muškarac koji se smijao dok se drugi vozač sudarao s autobusom te je umro u teškoj prometnoj nesreći

22.05.2019
Tekst članka

Nakon stravične snimke koja pojavila na društvenim mrežama i u kojoj se vidi kako M.S. iz Tešnja nije pružio pomoć Milenku Pudaru koji je poginuo u prometnoj nesreći kod Mostara, danas je M.S. uhićen.

 Nesreća se dogodila u ponedjeljak, a M.S. je snimao i komentirao vožnju poginulog vozača nekoliko trenutaka prije sudara.  Video je postavljen na društvene mreže te je izazvao šok i ljutnju brojnih korisnika društvenih mreža.  Na snimci se čuje kako M.S govori kako je vozač Hyundaija vjerojatno pijan i smijao se njegovoj vožnji, a na kraju se na snimci čuje kako kaže - evo ga ode pod autobus.  

'Ovaj više nije živ'

Nakon sudara prilazi smrskanom automobilu i govori: "Ovaj više nije živ" te nastavlja snimati i smijati se. Brojni korisnici društvenih mreža koji su pogledali snimak bili su u šoku i izvrijeđali su ponašanje dotičnog. 

 

Također što je najgore umjesto da vozaču na neki način pokuša signalizirati i skrene pažnju, on se samo smijao i komentirao cijelu situaciju. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju društva. Nakon što snimka došla do policije, dotični je uhićen zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara.

 

 

Članak indeksiran 24.05.2019. Zadnji put osvježen 24.05.2019.

Ocijenjeno u analizi