VIJEST O SM.RTI MUSTAFE NADAREVIĆA P0TRESIA SVE NJEGOVE KOLEGE: EV0 ŠTA SU ONI IZJAVIII (FOTO)

Izvor/medij: Dnevna novost
Ocjena: Klikbejt Demantirano
Raskrinkano u: Biznis proglašavanja živih mrtvima: Niti je Mustafa Nadarević preminuo, niti je Raskrinkavanje izvor takve vijesti

Svi znamo da je početkom godine vijest da je Mustafa Nadarević otkrio da ima tu.m0r na plućima obišla sve novine i sve dijelove BaIkana.

Mustafa se oglasio i rekao da je to istina, ali da je sve otkriveno u prvom stadiju i da će ići na terapije. Trebao je krenuti na redovne terapije i biti primljen u boInicu u martu, ali su boInice bile pretrpane slučajevima koji se tiču v1rusa, i nisu primali sve pacinete, što je dovelo do k0mpIikacije situacije koju je imao Mustafa.

Poslije otkrivanja njegove b0lesti, postali su pisalai kako je prem1nuo, na šta se odmah i oglasio, rekao je da je sramotno da se to piše, da je on bolje nego ikada i da ne trebaju to da rade. Nakon njega oslasili su se mnogi glumci, njegove kolege, kao što je Senad Bašić:

Sitne duše ne trebaju da brinu za Mustaafu, on je nikad bolje i snimat će još puno epizoda Lud zbunjen normalan i derat će se još dugo u toj seriji. – napisao je on na svojim društvenim mrežama, što su svi mediji prenijeli.

Članak indeksiran 20. 06. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me