Raskrinkavanje.ba

VK profili → VK profil Brat Emojne

11.01.2022
Tekst članka

Ako niste znali, ako umrete zbog vakcine, izvršili ste samoubistvo.
"U Francuskoj, posle smrti zbog vakcinacije veoma bogatog starijeg muškarca, bivšeg pariskog preduzetnika iz Versaja, sa višemilionskim životnim osiguranjem u korist svoje dece i unuka, osiguravajuća kuća nije platila i ne uplaćuje premiju od nekoliko miliona evra.

Bogati stariji čovek sa polisom životnog osiguranja visoke vrednosti u milionima ... preminuo je od KOVID 'VAKCINE'.
Njegovu smrt, usled inekcije, ne osporavaju ni lekari ni njegova kompanija za životno osiguranje. Osiguravajuća kompanija je odbila da plati polisu, navodeći da je uzimanje eksperimentalnih lekova, tretmana itd. izuzeto iz polise. Porodica tuži osiguravajuće društvo na sudu i upravo su izgubili slučaj.

Sudija je rekao: "Neželjeni efekti eksperimentalne vakcine su objavljeni i pokojnik nije mogao da tvrdi da ih nije znao kada je dobrovoljno primio inekciju. U Francuskoj nema zakona ili mandata koji bi ga primorali na inekciju. Dakle, njegova smrt je u suštini samoubistvo.""

Samoubistvo je eksplicitno isključeno iz ove posebne polise i, u stvari, iz svih polisa životnog osiguranja uopšte.

Ovo je bio nalaz velikog zapadnog globalnog sudskog sistema i nema sumnje da će osiguravajuće kompanije širom sveta ovaj slučaj citirati kao pravnu činjenicu.

Dakle, ako nekada sa nekim uđete u raspravu da li su ove inekcije eksperimentalne ili ne znajte da ni farmaceutska kompanija, ni vlada, ni bilo ko osim VAS nije odgovoran za njihovo uzimanje, i ako umrete, legalno, vi ste izvršili samoubistvo. Bez osiguranja, bez isplata, bez povraćaja.

Ostali ste sami!"
Prenešeno sa (slo) https://publishwall.si/mozetic.uros/post/617972/sveto..

Francuski link
https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-dec..

Članak indeksiran 07.02.2022. Zadnji put osvježen 07.02.2022.

Ocijenjeno u analizi