Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Vlada Australije poručuje lekarima da „oportunistički“ vakcinišu pacijente pod anestezijom

01.01.2024
Tekst članka

Australijska vlada je objavila obaveštenje u kojem lekarima nalažu da „oportunistički“ daju vakcine pacijentima koji to ne žele dok su pod sedativima ili pod anestezijom za nepovezane procedure.

Australija je jedna od najvakcinisanijih nacija na svetu, ali izgleda da vlada nije odustala od dostizanja stope vakcinacije od 100% – sa ili bez saglasnosti onih koji su vakcinisani.

Zvanični savet australijske vlade lekarima daje verodostojnost obaveštajnim izveštajima iz drugih zemalja infiltriranih u WEF. U Kanadi, na primer, postojao je izveštaj prošle godine koji sugeriše da se svako ko ide na operaciju vakciniše bez njihovog znanja ili saglasnosti dok je pod anestezijom.

U međuvremenu, Pfizer je u Australiji priznao da je šira javnost dobila različite vakcine od zaposlenih u kompaniji.

Portparol kompanije Pfizer je priznao da je zaposlenima u kompaniji data „specijalna serija“ vakcine protiv Covid-19, koja se značajno razlikuje od vakcine koja se distribuira ostatku stanovništva.

Šokantno otkriće došlo je tokom saslušanja u Senatu u Australiji, kada je portparol kompanije Pfizer otkrio da je Big Pharma gigant uvezao specijalnu seriju vakcina protiv COVID-19 isključivo za svoj program vakcinacije zaposlenih.

Australijski senator Malkolm Roberts predvodio je ispitivanje državnog medicinskog direktora kompanije Pfizer u Australiji, dr Krišana Tirua, i šefa regulatornih nauka, dr Brajana Hjuita, sa svojim ispitivanjima koja su na kraju dovela do toga da je dr Tiru priznao da zaposleni u Pfizeru nisu primili vakcinu koja je distribuirana stanovništvu.

Članak indeksiran 31.01.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi