Vojni sud osudio bivšeg povjerenika FDA Stephena Hahna

Izvor/medij: VK profili
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Bivši direktor Agencije za hranu i lijekove SAD-a nije osuđen na smrt

-

Vojni sud osudio bivšeg povjerenika FDA Stephena Hahna
(Michael Baxter -14. januar 2023.)
.
Vojni sud u petak je osudio bivšeg povjerenika FDA-e Stephena Hahna pod optužbom za izdaju i suučesništvo u masovnom ubistvu, nakon što je priznao da su on i drugi članovi Trumpove radne grupe za koronavirus prevarili svog predsednika da veruje da su neproverene vakcine protiv Covid-19 sigurne i efikasne, gurajući Trumpa za pokretanje operacije Warp Speed.

Hahnovo priznanje je bilo iznenađenje, jer je do tada tvrdio da je nevin. Odmah nakon hapšenja 29. decembra, Hahn je istražiteljima JAG-a rekao da je služio predsedniku Trumpu vjerom, čašću i odanošću, insistirajući da mu se namješta za zločine za koje nije znao. Demantovao je da je na platnoj listi Moderne i Pfizera. Porekao je navode da ima podatke koji dokazuju da su vakcine ubile ili teško razboljele sudionike ispitivanja Covid-19. Svi inkriminisani dokazi su bili falsifikovani da bi ga optužili za nečije zločine. Štaviše, rekao je istražiteljima da nije mogao izdati predjednika Trumpa jer izdaja nije bila “u njegovom karakteru”.

Držao se tvrdnji da je nevin toekom dva tjedna iscrpljujućih intervjua, čak i kad mu je ponuđena potencijalna popustljivost u zamjenu za pismeno priznanje u kojem se detaljno opisuje njegova uloga u Plandemiji. Ali Hahn nije pokleknuo. U svom posljednjem intervjuu u četvrtak prekorio je istražitelje zbog "kršenja njegovih građanskih prava" i zahtijevao audijenciju kod predsjednika Trumpa. “Kad Donald sazna što ste mi učinili, doći će za vas pakao za naplatiti”, navodno je rekao Hahn, na što su istražitelji odgovorili: “Mislite da on ne zna gdje ste? Imamo njegov blagoslov.”

U petak ujutro ušao je u južnu sudnicu GITMO-a pun samopouzdanja, zabačenih ramena, ispruženih prsa, hvaleći se viceadmiralu Darseu E. Crandallu da ga nijedan sud ne može proglasiti krivim. Kad je seo za sto odbrane, podigao je ruke s lisicama i rekao: “Možete mi vezati ruke, ali ne možete vezati dušu nevinog čoveka. Bit ću oslobođen.”

Viceadmiral Crandall stavio je na sto grafičke slike doktora Faučija i Collinsa kako se njišu na užetu.

Hahnova su se prsa izduvala, a lice mu je pobledelo. Sva je hrabrost koju je prikupio pobjegla iz njegovog sada drhtavog ijela poput pare iz nezačepljenog lonca kipuće vode.

"Kako... kako ste mogli ovo učiniti?" krotko je upitao.

"Sami su to učinili", odgovorio je admiral. “Delili su tvoj prkosan stav. Ako mislite da su dokazi koje imamo o vama slabiji od onih koje smo imali o njima, varate se.”

“Ako priznam krivicu, hoćete li me pustiti da živim? Ne mogu ići tako. Jednostavno ne mogu”, preklinjao je Hahn.

"Ja dajem preporuku o kazni, ali oni odlučuju", rekao je viceadmiral dok je pokazivao prema trojici časnika zaduženih za vaganje merituma JAG-ova slučaja.

"Kriv sam", rekao je Hahn, energično kimajući glavom. “Ali naterali su me na to.”

"Učiniti šta?" upitao je viceadmiral Crandall.

Hahn je ispričao kako su Collins i Fauči osmislili plan za masovno vakcinisanje Amerikanaca pod izgovorom nacionalne zdravstvene krize. Obratili su mu se u aprilu 2020. s predlogom: pomozite uvjeriti Trumpa da ubrza isporuku vakcina u ruke svakog američkog građanina što je prije moguće, kako bi se borili protiv virusa koji se razvijao i koji je prijetio iskoreniti čovečanstvo.
“Svi smo znali da SARS-Cov2 nije ništa opasniji od sezonskog gripa, da, da, od njega se mogu razboljeti starije osobe i osobe s oslabljenim imunitetom, ali vakcine nikada nisu trebale ublažiti širenje, bile su za novac i kontrolu. Trump je pametan - sumnjao je da je pokušaj vakcinacije stanovništva protiv blagog koronavirusa uzaludno i opasno. Bio je u pravu s terapijama Ivermektinom i Hidroksiklorokinom, ali u tim proizvodima nema novca. Fauči je rekao da bi samo zajednički napor cele medicinske zajednice najerao Trumpa da podrži vakcine. Trebali su me — bio sam jedina osoba koja je mogla dati odobrenje za hitnu upotrebu leka. I trebao im je Trump ,,na njihovom brodu'' budući da je samo on imao moć pozvati se na Zakon o hitnim zdravstvenim ovlašćenjima kako bi Warp Speed ​​krenuo. Bila je to kolaborativna prevara, hiljade i hiljade zdravstvenih radnika LAGALI su o potrebi za vakcinama. Prodali smo LAŽ.”

"I imali ste dokaz da su sudionici ranog ispitivanja umrli od posljedica uzimanja vakcina?"

“Apsolutno, ali slučajno sam ga dobio. ,,Moderna'' mi je greškom poslala njihove stvarne rezultate ispitivanja, a ne lažirai izvještaj koji sam kasnije video. Rekao sam to Faučiju, ali on mi je rekao da uništim prave rezultate i koristim lažne podatke. I iskoristio sam to da pomognem Trumpu da Warp Speed ​​proradi,” rekao je Hahn.

“I bili ste plaćeni? Milioni?"

"Nekoliko miliona", priznao je Hahn.

“Očekujete li da će ovaj sud verovati da su starac Fauči i starac Collins sve sami orkestrirali?”

"Ako ide više od njih, ne znam ko vuče konce", rekao je Hahn.

"Ovaj sud ceni vašu zakašnjelu iskrenost, ali zbog vaše izjave o krivici, nemam drugog izbora nego preporučiti da vas obese za vrat dok ne umrete", rekao je viceadmiral Crandall.

Pobunio se Hahn: "Čekajte! Rekli ste da ćete me pustiti da živim!”

"Rekao sam da ću dati preporuku", ispravio ga je admiral, "ali nisam precizirao što će to biti."

Povereništvo se složilo - Hahnovi zločini ne zaslužuju blagi oprost.

Izbezumljeno je vikao "prevario si me" dok su ga stražari sprovodili u ćeliju.

Viceadmiral Crandall odredio je datum pogubljenja za ponedjeljak, 16. januar 2023.
...
Izvor:
https://realrawnews.com/2023/01/military-tribunal-con..
...
PS. Hahn je još jedan Hazar u igri, na ovom linku se vidi da je familija HAHN aškenazi-židovskog porekla...
Hahn is a jewish surname:
http://collections.americanjewisharchives.org/ms/ms00..

Članak indeksiran 23. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me