Vojni sud osuđuje na smrt Trumpovog savjetnika koji ga je prevario oko sigurnosti vakcine.

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Bivši direktor Agencije za hranu i lijekove SAD-a nije osuđen na smrt

-

Vojni sud osuđuje na smrt Trumpovog savjetnika koji ga je prevario oko sigurnosti vakcine. Prošlog četvrtka, vojni sud osudio je na smrt bivšeg šefa FDA pod Trumpovom administracijom, Stephena Hahna, optuženog da je lagao o sigurnosti vakcina, pozivajući Donalda Trumpa da pokrene operaciju Warp Speed, kako bi ubrzao odobrenje ovih navodno smrtonosne droge.

Kako je detaljno objavljeno u hronici Real Raw News, priznanje krivice iznenadilo je Sud jer je u dvije sedmice koliko je bio u pritvoru on aktivno i pasivno negirao da je bio svjestan da su Pfizer i Moderna lagali su rezultate njihovih eksperimenata sa njihovim odgovarajućim RNK vakcinama kako bi pružili sigurnost, niti da su primili bilo kakav iznos u zamjenu za uvjeravanje Trumpa u prikladnost njihovog odobrenja.

Ono što je promenilo njegovu stav bilo je posmatranje podmetnutih fotografija doktora Faucija i Kolinsa, koje vise sa vešala istog zatvora u Gvantanamu gde je i pronađen, i sugestija da bi „njegova saradnja“ mogla da izmeni kaznu. : „Mi imamo sve dokaze koji te inkriminišu”, uvjeravao bi tužilac Crandall.

Prije toga, kada je izveden pred Sud, Hahn je s ponosom izjavio da će ga, kada Trump sazna za to suđenje, pustiti na slobodu, jer je znao za njegovu "lojalnost njemu u svakom trenutku" i s velikom galantnošću je proglasio svoju nevinost.

Ali kada je video fotografije Faucija i Kolinsa kako vise, njegovo samopouzdanje je pokolebalo: "ali kako... kako si to mogao da uradiš?"

- "Sami su to uradili", odgovorio je tužilac Krendal, "da li mislite da su dokazi koje imamo protiv vas manje čvrsti od onih koje smo imali protiv njih?"

-"Ako priznam krivicu, hoćeš li mi poštedjeti život?", rekao je tada, "Ne mogu ovako završiti".

-"Ja dajem preporuku za kaznu, ali sud odlučuje", odgovorio je tužilac.

I odjednom se čovjek iz FDA promijeni: "Kriv sam, ali su me natjerali da to uradim."

- „Šta da uradiš?“, upitao je tužilac.

I tada je Hahn počeo sve da priznaje.

Rekao je da su mu u aprilu 2020. Fauci i Collins prišli kako bi ga uvjerili da bi, zauzvrat, trebao uvjeriti Trumpa u potrebu da odobri vakcinaciju protiv Covida, čak i znajući da ovaj navodni virus nije opasniji od običnog gripa: "Da, starije osobe i osobe sa depresivnim imunološkim sistemom mogli bi biti pogođeni, ali vakcinacija protiv Covida nije urađena zbog zdravlja, već zbog novca i kontrole." Trumpova pozicija u korist hidroksihlorokina i ivermektina kao lijekova onemogućila je uvođenje vakcinacije bez pritiska na svim frontovima. Zato su se hiljade i hiljade zdravstvenih radnika okupile da šire laž."

- "Da li ste znali da su vakcine bile opasne u ispitivanjima?", upitao je tužilac.

- „Da, ali slučajno. Kompanija Moderna mi je greškom poslala prave rezultate testova koji su pokazali da su ubijali ljude. Pitao sam ga zašto to radi, a on mi je rekao da ignorišem tu prijavu ".

-"Jesu li ti platili za to?"

-"Da, nekoliko miliona".

-"Želite li da ovaj sud povjeruje da su Fauci i Collins organizovali ovu ogromnu prevaru?"

-"To ja znam. Ako postoji neko iznad ko upravlja ovim osobama, ja ne znam."

Članak indeksiran 23. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me