VOZAČI, OPREZ Parkiranje na mestu za invalide vas može koštati 120 evra, a onda ćete osvanuti na bilbordu! Vodite računa gde ostavljate svoj automobil (FOTO)

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Javno “prozivanje” na panoima u Ljubljani je marketinška kampanja, a ne dio kazne za prekršaje u saobraćaju

Neki čak i smatraju da nema nikakvog delovanja i da postoje oni koji bi to namerno radili kako bi im se imena i prezimena pojavila na panou.

U Ljubljani, osim što bi vas kaznili zbog nepropisnog parkiranja na mestu za invalide, vaše ime i prezime se pojavljuje na gradskom panou sa učinjenim prekršajem i cenom kazne koju morate da platite.

Mnogi građani smatraju da je ovo dobar način da bi se takve kazne manje dešavale. Međutim, pojavljuje se i druga grupa ljudi koji misle da je ovo jedan nehuman način i da ne treba javno sramotiti građane.

 

Neki čak i smatraju da nema nikakvog delovanja i da postoje oni koji bi  to namerno radili kako bi im se imena i prezimena pojavila na panou.

Da li je ovo humano ili ne, na vama je da odlučite.Ono što se zna jesu da kazne dostižu cenu da čak 120 evra! Zato, ako se ikada budete našli u Ljubljani, pazite na kom mestu parkirate.

Članak indeksiran 24. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me