VULIĆ: SANKCIJE SU ODRAZ VAŠE NEMOĆI!

Izvor/medij: Srna
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: RTRS i Srna pristrasno o sankcijama protiv Dodika i Cvijanović

SARAJEVO, 11. APRILA /SRNA/ - Poslanik SNSD-a u Predstavničkkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić poručila je Engleskoj i SAD da su im jadne njihove sile i moći, ističući da su sankcije odraz nemoći i nepoštovanja.

"Imajući u vidu da vi volite samo podobne Srbe, naročito one iz PDP-a čijoj djeci ste stanove obezbijedili u Londonu, ne čudi zašto mrzite, prezirete i ne volite bilo koga i bilo šta što srpstvom odiše", naglasila je Vulićeva u izjavi Srni reagujući na saankcije koje je Velika Britanija uvela srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović.

Vulićeva je istakla da za zemlju za koju treba viza i nije neka šteta nemogućnost putovanja u nju, a stvari u britanskom muzeju koje potražuju druge zemlje kao svoje blago mogu se pogledati i onlajn.

"Vi ste kao nacija frigidni, nemate osjećaj, niti pripadnost, pa ne razumijete šta je ljubav bez granica ka svom narodu i Republici Srpskoj. Vi ste za žaljenje. Nisu nas uništile NATO bombe, neće ni vaše zabrane. Republika Srpska ljepša, zdravija i moćnija je od svog vašeg bijesa, nemoći i zlobe. Republika Srpska je ljubav, Republika Srpska je vječna!", poručila je Vulićeva. 

Članak indeksiran 21. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me