Raskrinkavanje.ba

Epoha → WHO zahtijeva nadzorne ovlasti za praćenje svakog muškarca, žene i djeteta u svrhu ‘kontrole bolesti’

01.02.2024
Tekst članka

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) zahtijeva značajno povećanje ovlasti nadzora kako bi pratila svakog pojedinog muškarca, ženu i dijete na zemlji radi “kontrole bolesti”.

Prema šefu WHO-a Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu, neizabrani birokrati zahtijevaju veće ovlasti nadzora kako bi pratili javnost i pratili “zdravlje ljudi, životinja i ekosustava”.

Ne zadovoljavaju se nadziranjem vas i svakog člana vaše obitelji , ovi ludaci za kontrolom planiraju nadzirati i vaše kućne ljubimce .

Za one koji se pitaju kako bi WHO uopće mogla opravdati zadiranje u privatnost svake pojedine osobe na zemlji, odgovor je očit. Globalistička elita treba ove nove ovlasti kako bi se vlade mogle pripremiti u slučaju “sljedeće pandemije”.

WHO poziva na proširenje ovlasti praćenja u najnovijem nacrtu svog međunarodnog sporazuma o pandemiji.

Tako je – još uvijek se zalažu za sporazum o pandemiji, što znači da nisu odustali od uvjeravanja nacija da predaju svoj suverenitet globalnoj instituciji koju financira Bill Gates.

Kako smo izvijestili već u više navrata, navedeni sporazum će WHO-u dati široke globalne ovlasti nad čovječanstvom ako bude usvojen.

Na drugom mjestu u ugovoru WHO-a ističe svoj novi plan cenzuriranja takozvanih “dezinformacija” i “misinformacija” na internetu. Međutim, sitnim slovima jasno je da WHO smatra sve što je u suprotnosti s njihovim narativom pogrešnim ili dezinformacijama.

Nema mjesta za neslaganje u krajnje lijevoj autoritarnoj budućnosti koju su nam isplanirali.

WHO agitira za donošenje sporazuma najmanje od prosinca 2021.

U biti, ugovor o pandemiji će Billu Gatesu dati pravo da piše međunarodne zakone.

Za razliku od procesa donošenja zakona u većini zapadnih zemalja, gdje su izabrani dužnosnici odgovorni za donošenje zakona za biračko tijelo, proces WHO-a omogućuje malom broju globalnih predstavnika, često neizabranih diplomata, da nametnu međunarodne zakone svim državama članicama WHO-a.

Članak indeksiran 12.02.2024. Zadnji put osvježen 12.02.2024.

Ocijenjeno u analizi