Raskrinkavanje.ba

Sneznoe hr → Zamrzni limune i oprostite od dijabetesa, tumora i gojaznosti! Postoji tajno oružje ...

06.03.2018
Tekst članka

Limun oguliti sadrži 10 puta više vitamina nego sok od limuna! Limun oguliti izuzetno korisno u životu i zdravlju. Najnoviji istraživači pokazali su da limunaste ljuske - profilaktički protiv raka!

Da biste iskusili sve prednosti limuna, isprobajte naše savjete u praksi. Jedinstveni alat koji štedi od mnogih problema!

Frozen Lemon

Dovoljno je samo staviti oprati limun u zamrzivač za nekoliko sati, a zatim ga rešetkom. Moguće je koristiti ne samo suhu kore, već i ribanu pulpu s kamenjem. Svježi limun ne preši dobro, ovdje je zamrzivač i popravite situaciju!

Limun se može dodati na sva jela: oni će postati profiniji, okus i miris će se promijeniti. Razne salate, umaci, juhe, riba i mesna jela imat će vam prednost ako im dodate mirisnu kiselost!

Limel Peel sposobni neutralizirati stanice raka i ukloniti štetne toksične tvari iz tijela. Budući da se limun često preporuča koristiti kao profilaktički agens koji pomaže organizmu da se nosi s bilo kakvim poremećajima u radu.

Kako koristiti limun zest

Limun pomaže nositi se s mnogim domaćim poteškoćama: sok čisti različite površine i osvjetljava kožu lica, zest osvježava zrak i boji se insekata.

Limun oguliti ne samo da može biti smrznut, već i osušen. Izvrstan je način da hranite hranu sa zdrave tvari limun praha od osušene limunske kore u miješalici. Ovaj prah daje poseban okus za pečenje, možete ga dodati u salate, žitarice, čaj i kavu.

Ako dodate šećer u prah limuna, dobit ćete nešto doista nevjerojatno: limun šećer! Šećer pomiješan s fino usitnjenim zest će apsorbirati eterična ulja i postati neophodni u vašem domu. Miriše tako ukusno i ukusno!

Preporuča se žvakanje limuna, uz smanjeni apetit, kako bi se poboljšala probava i metabolički procesi, za dobru funkciju žučnog mjehura. Osim toga, kora ublažava upalu: ako grlo počinje povrijediti, hitno pozvoy mali komad - to će odmah postati lakše.

Članak indeksiran 07.09.2022. Zadnji put osvježen 08.09.2022.

Ocijenjeno u analizi