Započela je borba protiv jeftinog i visoko učinkovitog Ivermektina

Izvor/medij: Dokumentarac.hr
Ocjena: Teorija zavjere Dezinformacija
Raskrinkano u: Ivermektin: Šta su činjenice, a šta zablude?

Deseci studija i nekoliko metastudija već su otkrili da je jeftini lijek Ivermektin visoko učinkovit u liječenju kovida. U siječnju je čak i američki NIH morao promijeniti svoj stav iz “negativan” u “neutralan”. Otmičari Ivermektina morali su djelovati, ali su znali da to ovaj put neće biti lako.

U svojoj borbi protiv jeftinog HCQ-a (hiroklorokina) za koji je također utvrđeno da je učinkovit u ranom liječenju visoko rizičnih kovid pacijenata, zahvaljujući svojim protuupalnim i antitrombotičkim svojstvima – klevetnici su objavili izmišljenu studiju u Lancetu (The Surgisphere skandal) gdje su provedena ispitivanja s toksičnim predoziranjima pacijenata na intenzivnoj njezi (ispitivanja „SOLIDARNOST“ i „OPORAVAK“). No, s Ivermektinom se vrlo teško predozirati, i za razliku od HCQ-a, djeluje kao profilaksa infekcije, čak i kod pacijenata na intenzivnoj njezi.

Stoga bi bilo daleko teže izraditi obmanjujuću studiju protiv ivermektina.

Konačno, pronađeno je „rješenje“: američka farmaceutska tvrtka Merck – jedan od proizvođača bezpatentnog Ivermektina – upravo je objavila izjavu u kojoj se, bez dokaza, tvrdi da njihova (neobjavljena) „analiza“ nije utvrdila „nikakvu znanstvenu osnovu za potencijalni terapijski učinak u liječenju COVIDA-19 iz predkliničkih studija; nema značajnih dokaza o kliničkoj aktivnosti ili kliničkoj učinkovitosti u bolesnika s bolešću COVID-19; i ima zabrinjavajući nedostatak sigurnosnih podataka u većini studija.

Službenik NIH3-a, brzo je proslijedio izjavu farmaceutske korporacije Merc, dodajući: “Merckova izjava o Ivermektinu vodeća je i predana translacijskoj znanosti1 koju moramo vidjeti iz farmacije / biotehnologije.” U stvarnosti je Merckova tvrdnja potpuno neutemeljena, ali i ironična: nakon što je sigurno nekoliko desetljeća prodavao ivermektin, Merck sad odjednom dovodi u pitanje njegovu sigurnost.

Zanimljivo je da je Merck nedavno potpisao ugovor vrijedan 356 milijuna dolara za opskrbu SAD-a s mnogo skupljim, novorazvijenim eksperimentalnim lijekom za COVID-19. U međuvremenu je Youtube uklonio C-SPAN videosnimku svjedočenja Dr. Pierrea Koryja, predsjednika FLCCC2 pred američkim Senatom o ivermektinu. (Videosnimku s hrvatskim prijevodom možete pogledati ovdje)

 

VIDEO: Dr. Pierre Kory, antiparazitni lijek Ivermectin kao moguće rješenje za pandemiju C0VIDA-19 – s hrvatskim prijevodom

Stvarnost je sljedeća: jeftini i visoko učinkoviti lijek za kovid, poput Ivermektina, poremetit će ne samo globalnu kampanju cjepiva vrijednu više milijardi dolara (kojoj stvarno nedostaju podaci o dugoročnoj sigurnosti i djelotvornosti), već i dugoplanirane popratne politike „zaključavanja“ poput cjepne putovnice, globalnog nadzora kontakata preko pametnih telefona, kao i programa poput ID2020 i „Poznati putnik“ koje promovira investitor u cjepiva Bill Gates, Svjetski ekonomski forum i slične skupine.

 

Članak indeksiran 08. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me