Raskrinkavanje.ba

Crodex (.net) → ZAR SU OZBILJNI? Svakome poduzetniku i radniku iz Ukrajine će biti isplaćeno 2000 eura samo u ovome slučaju!

23.03.2022
Tekst članka

ZAR SU OZBILJNI? Ukrajina je za cijelo ovo razdoblje covid pandemije, poslije BiH bila najniže procijepljena zemlja u Europi sa svega 30% cijepljenog stanovništva. Sada u jeku rata s Rusijom kada je mnogim Ukrajincima prijeko potrebna pomoć, njihova vlada obvezala se svakom građaninu isplatiti 66.500 grivni (oko 2000 dolara) novčane pomoći, ali samo uz uvjet da bude cijepljen. U protivnom neće dobiti ništa.

Izlaganje ukrajinskog vladinog predstavnika prenosimo u cijelosti:

„Obraćam se svim Ukrajincima. Rat je bio šok za sve nas. Mnogi su izgubili posao, domove, ušteđevinu, ali su svejedno ostali da brane Ukrajinu. Danas će država stati uz vas.

U ime ukrajinskog predsjednika, od sljedećeg tjedna početi će djelovati program pomoći. Po ovom programu, svaki zaposleni, svaki poduzetnik koji je izgubio posao za vrijeme rata dobiti će 66.500 ukrajinskih grivni (oko 2.000 dolara).

Isplate novca biti će usklađene s cijepljenjem. Uz pomoć ID aplikacije Ministarstvo za digitalnu transformaciju će vam dati detaljna uputstva kako da se konkretno prijavite za pomoć.

Toliko za sada. Ubuduće, svatko od vas mora početi raditi za dobro Ukrajine i za našu pobjedu. Zahvalan sam svima vama…“.

ZAR SU OZBILJNI? Svakome poduzetniku i radniku iz Ukrajine će biti isplaćeno 2000 eura samo u ovome slučaju! www.crodex.net

Foto: Pixabay

Zar su ozbiljni? Tko to opet gura cjepivo u prvi plan, tko to financira?

Članak indeksiran 18.08.2022. Zadnji put osvježen 18.08.2022.

Ocijenjeno u analizi