Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне

Izvor/medij: Balkanska Geopolitika
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Dokument o pristanku na vanrednu vakcinaciju predstavljen kao Pfizerova “zvanična objava”

Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији

Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.

Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.

Тачка 7. Схватам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.

Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!

Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?

Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.

Треба се подсетити и да је Проф. др Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.

ИЗВОР: https://srbin.info/drustvo/zasto-se-o-ovome-cuti-pogledajte-sta-pise-na-fajzerovoj-vakcini-protiv-korone/

Članak indeksiran 15. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me