ZAŠTO SE ĆUTI: Evo šta piše na Fajzerovoj vakcini!

Izvor/medij: Nasa borba
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Dokument o pristanku na vanrednu vakcinaciju predstavljen kao Pfizerova “zvanična objava”

Ako neko i razmišlja da li bi trebalo da se vakciniše protiv koronavirusa Fajzerovom vakcinom, ovaj podatak bi mogao da mu razbije sve iluzije. Problem je što većina domaće lekarske struke ćuti o ovome, a u svemu saučestvuju i režimski mediji.

Postavlja se pitanje zbog čega u našim dokumentima za vakcinisanje „Fajzerovom“ vakcinom nigde ne piše ono što piše u zvaničnim objavama „Fajzera“ o vakcini koju ubrizgava!? Konkretno, treba posebno pričitati tačke 5. i 7.

Tačka 5. Obavešten sam da vakcina još uvek nije registrovana i da je dobila hitnu autorizaciju za upotrebu dok je još uvek u završnoj fazi 3. kliničkog ispitivanja kao i da efikasnost i bezbednost vakcine će tek biti utvrđena.

Tačka 7. Shatam da moje učešće u Nacionalnog Programu vakcinacije za Kovid – 19 vakcinu me neće zaštititi protiv virusa Kovid – 19.

fajzer,

Dakle, iz dokumentacije o fajzerovoj vakcini svuda u svetu, pa i ovde, jasno je da je to 4. faza experimentuma in vivo!

Da li ste spremni da u svoje telo ubacite nešto što može da ugrozi vaše zdravlje i da pri tome pristanete da amnestirate od odgovornosti proizvođača vakcine ako vam se nešto desi?

Da li ćete u 2021. godini pristati na uvođenje takozvanih „kovid pasoša“ i pristati na vakcinaciju da biste mogli da pređete granicu? Priča kako već postoje slični pasoši, jer je neophodna vakcinacija od pojedinih tropskih bolesti za neke afričke zemlje je smešna, jer je tu reč o proverenim vakcinama, koje su se razvijale nekoliko decenija i primenjuju se isto toliko.

Treba se podsetiti i da je Prof. Dr. Branimir Nestorović svim muškarcima koji žele da budu u ovoj eksperimentalnoj fazi vakcinacije preporučio da zamrznu spermu, jer bi mogli da ostanu sterilni.

SOURCESrbin Info

Članak indeksiran 15. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me