Zašto se o ovome ćuti? Pogledajte šta piše na Fajzerovoj vakcini protiv korone

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Lažna vijest
Raskrinkano u: Dokument o pristanku na vanrednu vakcinaciju predstavljen kao Pfizerova “zvanična objava”

Ako neko i razmišlja da li bi trebalo da se vakciniše protiv koronavirusa, ovaj podatak bi mogao da mu razbije sve iluzije. Problem je što većina domaće lekarske struke ćuti o ovome, a u svemu saučestvuju i režimski mediji.

Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.

 

Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.

Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.

Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!

Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?

Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.

Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.

 

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

5€ 10€ 20€ 50€ 100€ PayPal PostNet

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

Izvor: SRBIN.info

Oznake: 

Članak indeksiran 15. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me