Raskrinkavanje.ba

Jannah news → ŽENA TVRDI DA JE OSTALA TRUDNA OD NALETA VJETRA

21.06.2021
Tekst članka

Prema izvješćima, rodila je zdravu djevojčicu prošlog tjedna u gradu Cianjur, smještenom u južnoj indonezijskoj provinciji Zapadna Java.

Indonezijski službenici istražuju neobičan slučaj 25-godišnje Siti Zainah koja tvrdi da je rodila dijete sat vremena nakon što je zatrudnjela od – naleta vjetra, piše Oddity Central.

Siti Zainah

Prema tamošnjim medijima, 25-godišnja žena opuštala se kod kuće nakon molitve kada je osjetila da joj je vjetar ušao u rodnicu. Nekoliko minuta kasnije osjetila je trudove.

“Nakon molitve ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u rodnicu. Nekoliko trenutaka kasnije, trbuh mi je počeo rasti i onda se vratio na normalno stanje. Onda je ponovno narastao”, rekla je Siti.

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a kada je počela osjećati bol, shvatila je da nešto nije u redu. Zamolila je rođakinju da ju odveze u obližnju bolnicu, gdje su joj liječnici rekli da je trudna i da će svaki čas roditi.

“Bila sam šokirana”, priznala je Siti.

Njezino bizarno objašnjenje o trudnoći proširilo se Indonezijom brzinom munje pa su majku i bebu po povratku iz rodilišta dočekali mještani. Službenici lokalne vlasti su također posjetili 25-godišnjakinju kako bi ju ispitali o trudnoći.

“Otišao sam na mjesto s načelnikom pod-stanice i predstojnikom. Majka i dijete su u zdravom stanju i proces rođenja bio je normalan. Bebin spol je ženski i teška je 2,9 kilograma”, izjavio je Eman Sulaeman, direktor Cidaun’s ambulante.

Iako iz medicinske perspektive trudnoća uz pomoć vjetra nije moguća, voditeljica zdravstvenog centra Cidaun nije optužila mladu majku za laganje.

Umjesto toga rekla je da se najvjerojatnije radi o tzv. nevidljivoj trudnoći kada majke ne znaju da su u drugom stanju sve dok ne dobiju trudove.

Što je zanimljivo, ovo nije prvi takav slučaj u Indoneziji. Zapravo, prošle godine, 30-godišnjakinja Heni Huraeni pojavila se u vijestima u svojoj zemlji tvrdeći da je rodila samo jedan sat nakon što je imala simptome trudnoće.

 

Članak indeksiran 01.07.2021. Zadnji put osvježen 01.07.2021.