Raskrinkavanje.ba

072 Info → Žena tvrdi da je zatrudnjela od naleta vjetra, slučaj istražuje i policija

27.02.2021
Tekst članka

Indonezijska policija istražuje neobični slučaj 25-godišnje žene koja tvrdi da je rodila dijete sat vremena nakon što je zatrudnjela od – naleta vjetra, piše Oddity Central.

Siti Jainah postala je predmet sprdnje u Indoneziji zbog svojih tvrdnji. Prema tamošnjim medijima, 25-godišnja žena opuštala se kod kuće kada je osjetila da joj je vjetar ušao u tijelo. Nekoliko minuta kasnije osjetila je trudove.

“Nakon molitve ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u vaginu. Nekoliko trenutaka kasnije, trbuh mi je počeo rasti i onda se vratio na normalno stanje. Onda je ponovno narastao”, rekla je Siti.

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a kada je počela osjećati bol, shvatila je da nešto nije u redu. Zamolila je rođakinju da ju odveze u obližnju bolnicu, gdje su joj liječnici rekli da je trudna i da će svaki čas roditi.

“Bila sam šokirana”, priznala je Siti.

Njezino bizarno objašnjenje o trudnoći proširilo se Indonezijom brzinom munje pa su majku i bebu po povratku iz rodilišta dočekali mještani. Policija je također posjetila 25-godišnjakinju kako bi ju ispitala o trudnoći.

Iako iz medicinske perspektive trudnoća uz pomoć vjetra nije moguća, voditeljica zdravstvenog centra Cidaun nije optužila mladu majku za laganje. Umjesto toga rekla je da se najvjerojatnije radi o tzv. nevidljivoj trudnoći kada majke ne znaju da su u drugom stanju sve dok ne dobiju trudove.

Članak indeksiran 01.07.2021. Zadnji put osvježen 01.07.2021.