Raskrinkavanje.ba

Žena Portal → ŽENE, NIKAKO NE IGNORIŠITE OVAJ VELIKI PROBLEM…DLAKE NA BRADI SI OZBILJNA OPASNOST! ZNATE LI ZAŠTO IH IMATE?!

28.04.2022
Tekst članka

Danas pišemo o jednoj jako bitnoj temi o kojoj se jako malo piše a to su ubiti problemi sa kojim a se žene često susreću.

Čim pređu zlatne tridesete već nastaju problemi, tipa menopauza, višak kilograma nakon poroda te mnogim drugim. Ženski hormoni se dosta razlikuju od muških pa su tako i malo komplikovaniji i opsežniji. Vrlo je bitno kao i u svemu odnosno bitnu stavku igra genetika, tako daa ako je primerice vaša majka imala problem sa nekim do tih smetnji ili čak nekom bolešću vrlo verovatno da ćete se i vi susreti sa istom.

Međutim, to nije nužno pravilo i ne mora da znači ali pretežno tako bude. Ono o čemu ćemo posebnu pažnju da dodamo jeste maljavost. Posebice ona koja se javlja na mestima gde ne bi trebala kao što je naprimer brada. To mže da bude posledica genetike, ili posledica sestra, ali stručnjaci kažu da u većini slučajeva ženama kojima se dlake pojavljuju na bradi budu izrazito svetle toliko da se i ne vide.

Članak indeksiran 09.11.2022. Zadnji put osvježen 09.11.2022.

Ocijenjeno u analizi