Žene su VEĆI PEKSINI i gadure od muškaraca! Kad vidite KOLIKO RETKO menjaju gaćice, ŽIVOT ĆE VAM SE ZGADITI!

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Greška Lažna vijest
Raskrinkano u: Donje rublje, lažne statistike i stvarna mizoginija

Danas malo govorimo o higijeni kod muškaraca i kod žena uopšte. Vrlo dobro se zna da su muškarci, još od malih nogu po tom pitanju jako lijeni, i veoma rijetko još od tinejdžerskih dana mijenjaju čarape ili donji veš. Međutim kada uđu u neke malo ozbiljnije godine, onda se ipak uozbilje, nađu sebi djevojku i krenu sa šminkanjem i podmazivanjem.

Kada god pomislimo na žene, uvijek mislimo kako su one nježniji spol, i kako su zapravo puno čišće i vode računa više o higijeni od amih muškaraca, međutim, da li je to stvarno baš tako? U nastavku današnjeg članka, donosimo vam odgovor i na to pitanje. Vjerovali ili ne, prema jednom istraživanju poznatog ženskog portala došlo se do saznanja da je čak 50% žena priznalo da ne mijenja donji veš redovno, na dnevnom nivou.

Da li možete samo to da zamislite? Samo uzmite u obzir, koliko ima izlučevina kod žena, prije i poslije samog ciklusa? Razne upale i slične stvari, dovode nas do zaključka da je to totalno neodgovorno ponašanje sa njihove strane. Tomi Džon je poznati dizajner ženskog donjeg veša, i on je sproveo mini anketu među svojim korisnicima, i čak 43% njih je priznalo da gaćice znaju ne promijeniti i po 2 dana.JOš gore na sve to je da čak njih 13% znaju ne promijeniti donji veš i po 7 dana, što je stvarno odvratna činjenica. Nekako bi i prebolili da su to muškarci, ali žene? To je već nedopustivo, a ovakvi dokazi su izazvali gađenje svih onih koji su pročitali post ovog modnog dizajnera.

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me