ZLOČINCA STIGLA KAZNA:Ratni zločinacRatkoMladić zvjerski silovan u zatvoru…

Izvor/medij: Saznajemo.net
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ratko Mladić silovan na internetu

Čuvar jekazao: “Čekali suda padne mrakionda suga silovali satima,njihpetorica, to jesvešto moguda vam otkrijem”

Nizozemski državljanin porijeklom iz Sarajeva koji radi kao čuvar u zatvoru potvrdio je da je ratnog zločinca Ratka Mladića zvjerski je silovalo pet zatvorenika pritvorne jedinice Haaškog Tribunala, piše Sarajevo365.com.

Čuvar je kazao: “Čekali su da padne mrak i onda su ga silovali satima, njih petorica, to je sve što mogu da vam otkrijem”. Menu Search converted by Web2PDFConvert.com 0 -27 Ovaj incident se dogodio u četvrtak oko ponoći po našem vremenu, a trenutno se ratni zločinac nalazi na intezivnoj njezi u jednog Haaškoj bolnici.

Prema prvim informacijama silovatelji su iz Ruande. Portal koji je došao do ovih informacija navodi: ”Silovateljima upućujemo iskrene čestitke i nadamo se da su koristili bodljikavu žicu preko spolnih organa”. Očito je da bosanski humor ne jenjava i kada je riječ o ratnom zločincu.

Sarajevograd.info ne može potvrditi istinitost ovih navoda, te napominjemo da portal koji je ovo plasirao u javnost često piše satirične tekstove. Izvor: dnevno.hr/Sarajevo365.com/CIK.ba

Članak indeksiran 29. 11. 2017 Zadnji put osvježen prije 5 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me