Zraci smrti su upotrebljeni tokom BOMBARDOVANJA 1999.: Dr Nestorović i Dačić o tome kako je upotrebljeno TESLINO ORUŽJE (VIDEO)

Izvor/medij: Novosti
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Avion “Commando Solo” ne može da “kontroliše moždane talase” kako tvrdi Nestorović

Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa

Oružje Nikole Tesle upotrebljeno je protiv njegovih Srba!

Ovo su u "Dobro jutro Srbijo" sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Hepi TV - prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

- Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao "zraci smrti" - naveo je ministar.

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

- "Zraci smrti" su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije "Komando Solo" koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Sagovornici Jovane Jermić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

- Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. NJegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta - naveo je Dačić.

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

- Razarač "USS Eldridž" je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

Članak indeksiran 02. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me