ЗВАНИЧНА СТУДИЈА О ШТЕТНОСТИ ФАЈЗЕР ПЕЛЦЕРА !!!

Izvor/medij: Vaseljenska
Ocjena: Pseudonauka Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, studija nije dokazala da “Fajzerova vakcina izaziva neurodegenerativne bolesti”

iZVEŠTAJ: Fajzerova боцкa potvrđeno izaziva neurodegenerativne bolesti – studija

U novom šokantnom izvještaju o боцкању protiv Прехладе-19 otkriveno je da боцкa protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posledice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući „ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti“.

 

„Aktuelne SARSCoV-2 боцкe, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja“, navodi se u izveštaju. „U ovom radu боцкa Pfizer Прехлада-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca пелцера.“ Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer пелцер može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA пелцер, neproverena vrsta пелцера koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrisati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim rečima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon пелцовања .

„RNA sekvenca пeлцера, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije“, objašnjva izvještaj.

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasledna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

 

Eksperiment izveden za potrebe izveštaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA боцкe. Izveštaj je utvrdio da „RNA боцкe imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima“, što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Rezime izveštaja zaključuje da „Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da veruje da je regulatorno odobrenje пелцерa zasnovanih na RNA za SARS-ЦoV-2 preuranjeno i da боцкa može naneti mnogo više štete nego koristi.“ Sam izveštaj završava sa ovim upozorenjem: „Боцкa bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.“

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer боцкa i dalje distribuira uprkos ovim verodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor.“

Превод: др Слађана Велков

Приредио: Сале Коларевић

https://scivisionpub.com/…/covid19-rna-based-vaccines…
https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed…/

Članak indeksiran 12. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me