Hajmo da posložimo stvari u vezi zemljotresa u Turskoj!

Izvor/medij: Instagram profili
Ocjena: Teorija zavjere Manipulisanje činjenicama
Raskrinkano u: Zemljotrese nije moguće predvidjeti Manipulacije i neistine Saše Borojevića o zemljotresima s TV ekrana preplavile internet

-

Hajmo da posložimo stvari u vezi zemljotresa u Turskoj!
-Katastrofalan zemljotres u Turskoj i Siriji. Hiljade poginulih. Par dana pre zemljotresa SAD i druge zapadne zemlje zatvorile mnoga svoja diplomatska predstavništva u Turskoj zbog "ugroženosti od terorističkih napada".

- Izvesni Frank Hoogerbeets na Tviteru dva dana pre zemljetresa NAJAVLJUJE udar "zemljotresa" a turski seizmolozi ostali nemi?

- Zemljotres pogadja mesto u Turskoj i Siriji gde su Kurdi ogromna većina...pri tome Siriju niko ne prikazuje..

- Zemljotres ubija sestru od premijera Sirije.

- Zemljotres se dešava samo nekoliko dana nakon izjave Erdogena da ce turska izaći iz NATO i podržati Rusiju.

- Samo nekoliko dan pre zemljotresa je u Bosfor uplovio američki ratni brod sa 500 vojnika. Poređenja radi, u Istanbulu je '99 bio razoran zemljotres koji je odneo 15 hiljada života i tada je američki ratni brod bio tamo...

- Posle razaranja „Severnog toka“ 1 i 2, gasovod „Turski tok“ ostao je poslednja nada Evrope da će, preko potrebni, ruski gas stići do evropskih zemalja...e pa "zemljotres upravo ugasio i tu poslednju nadu EU!

-U vreme najjačeg zemljotresa nad epicentralnim područjem snimljan
čudna svetlost nepoznatog porekla. Da li postoji mogućnost da je zemljotres ciljano izazvan upotrebom neke vrste seizmičkog oružja? Teorija zavere ili realna mogućnost?

- Podsećam na sve češće priče da je zemljotres, koji je uništio Fukušimu, izazvan seizmičkim oružjem. Stručnjaci tvrde da je katastrofa u Fukušimi za 15 godina usporila, ili unazadila, ekonomski razvoj Japana. Time je smanjila i njegovu konkurentsku moć na svetskom tržištu. Da li je teorija zavere ili smo zaista stigli do takvog nivoa ljudskih mogućnosti da nekoliko budala u trenutku može uništiti,ako ne celu planetu, a ono cele regione ili čak kontinente. Svet se plaši nuklearnog oružja. Nije isključeno da postoji nešto još strašnije. Zamislite da neko aktivira jedan od dva poznata supervulkan, Jelouston ili Tobu. To bi bio kraj planete Zemlje.
 

Članak indeksiran 24. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me