PRIVATNI LEKAR BILA GEJTSA ŠOKIRAO CELU PLANETU: „Nijedno od troje dece nije vakcinisao, a ovo je razlog!“

Izvor/medij: Intermagazin
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nije tačno da je Bill Gates odbio da vakciniše sopstvenu djecu Bill Gates kao “babaroga” - po ko zna koji put

Lekar koji je bio privatni doktor Bila Gejtsa u Sijetlu 90-ih, kaže da je osnivač Majkrosofta koji javno podržava vakcinisanje „odbio da vakciniše sopstvenu decu“, kada su bili mali piše „Yournewswire“.

– Ne znam da li su se vakcinisali kao odrasli, ali vam mogu reći da je jasno odbio da ih vakciniše kad su bili deca – rekao je lekar na zatvorenom medicinskom simpozijumu u Sijetlu.


 

On je dodao i sledeće:

– Bila su to zaista divna deca, pametna i živahna, a on je rekao da su u redu takvi kakvi jesu, i da im ne trebaju vakcine.

Komentari su uzrujali lekare na simpozijumu, sa tvrdnjama da je prekršio poverljivost između lekara i pacijenta, kako navode izveštaji. Međutim, dok je pričao sa drugim lekarima on nije kršio kod poverljivosti. Gejts ima troje dece sa ženom Melindom – Dženifer, Rorija i Fibi – koja su rođena između 1996. i 2002. godine, a kako kaže njegov bivši lekar, oni su svi nevakcinisani i zdravi.

[email protected]

White House Petition To Investigate Bill Gates for ‘Crimes Against Humanity’ Gains 286K Signatures https://newspunch.com/white-house-petition-investigate-bill-gates-crimes-against-humanity-gains-286k-signatures/ … via @yournewswire

A petition to investigate the Bill and Melinda Gates Foundation for "crimes against humanity" and "medical malpractice" has amassed more than 286,000 signatures from concerned citizens, almost three times the number required to get a response from the White House.

White House Petition To Investigate Bill Gates for ‘Crimes Against...

A petition to investigate the Bill and Melinda Gates Foundation for "crimes against humanity" and "medical malpractice" has amassed more than 286,000 signatures.

newspunch.com

19

22:12 - 19. апр 2020.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

16 људи прича(ју) о овоме

 

Eddie Trunk@EddieTrunk

Looking more and more likely every day we aren’t seeing concerts for a long time.. Promoters Want Live Music to Return This Fall. Doctors Aren’t So Sure – Rolling Stone https://www.rollingstone.com/music/music-news/promoters-doctors-different-concert-timelines-985662/ …

INDIO, CALIFORNIA - APRIL 21: (EDITORS NOTE: Image has been processed using digital filters.) Festivalgoers are seen during the 2019 Coachella Valley Music And Arts Festival on April 21, 2019 in Indio, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images for Coachella)

Promoters Want Live Music to Return This Fall. Not So Fast, Say Medical Experts

Major music festivals and concerts like Coachella postponed until the fall over the coronavirus, but medical experts say 2021 is more likely

rollingstone.com

193

07:31 - 20. апр 2020.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

95 људи прича(ју) о овоме

 

sana [email protected]

They will destroy every medicine or even kill any individual which can cure this virus cheaply...denying Bill Gates and big pharma the opportunity to make billions...through their contaminated vaccines... https://twitter.com/ZaidZamanHamid/status/1251598183131578369 …

Zaid Hamid@ZaidZamanHamid

MICROSOFT filed a patent that financially rewards people with crypto currency, based on people’s activity and vaccination status.

Your every movement will be recorded on a server in Silicon Valley including enforcing ‘social distancing’ and government-deemed NO GO AREAS!#NWO

Погледај слику на Твитеру

2

14:24 - 20. апр 2020.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима

Погледај друге твитове корисника sana ullah

 

Vest da Bil Gejts nije vakcinisao svoju decu, uprkos tome što je najaktivniji promoter kampanje za obavezne vakcine, ne bi trebalo da iznenadi bilo koga. Studije su pokazale da elita ne vakciniše svoju decu, ali da istovremeno očekuju da šira javnost svoju vakciniše.

Elita ne vakciniše

U Kaliforniji deca koja su najređe vakcinisana su belci i potiču iz najimućnijih porodica u Los Anđelesu, kako se navodi u nedavnoj studiji. Procenat obdaništa sa izuzecima ličnog stava izdata od strane države se udvostručio između 2007. i 2013. godine, od 1,54% do 3,06%. To je oko 17.000 najbogatije dece, od više od pola miliona, kojima se ne daju vakcine.

Procenat izuzetaka od vakcinisanja je bio najviši u krajevima grada gde stanuju belci visokih prihoda, kao što je Okrug Oranž, Santa Barbara i delovi Bej Erija, kako navodi CNN. Studija koja je objavljena u Američkom žurnalu javnog zdravlja, posmatrala je više od 6.200 škola u Kaliforniji, i pronašla izuzetak od vakcina dva puta češći kod školaraca u privatnim institucijama.

– Vrlo bogatim i privilegovanim roditeljima se sviđa ideja kolektivnog imuniteta, ali ne žele da rizikuju sa vakcinama kada se radi o njihovoj deci. Oni su zabrinuti za loše reakcije poput autizma.

(Nacionalna Geografija)

Članak indeksiran 24. 04. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me