PRIVATNI LEKAR BILA GEJTSA ŠOKIRAO CELU PLANETU: „Nijedno od troje dece nije vakcinisao, a ovo je razlog!“

Izvor/medij: Novine novoSadske
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Nije tačno da je Bill Gates odbio da vakciniše sopstvenu djecu Bill Gates kao “babaroga” - po ko zna koji put

Lekar koji je bio privatni doktor Bila Gejtsa u Sijetlu 90-ih, kaže da je osnivač Majkrosofta koji javno podržava vakcinisanje „odbio da vakciniše sopstvenu decu“, kada su bili mali piše „Yournewswire“.

– Ne znam da li su se vakcinisali kao odrasli, ali vam mogu reći da je jasno odbio da ih vakciniše kad su bili deca – rekao je lekar na zatvorenom medicinskom simpozijumu u Sijetlu.

On je dodao i sledeće:

– Bila su to zaista divna deca, pametna i živahna, a on je rekao da su u redu takvi kakvi jesu, i da im ne trebaju vakcine.

Komentari su uzrujali lekare na simpozijumu, sa tvrdnjama da je prekršio poverljivost između lekara i pacijenta, kako navode izveštaji. Međutim, dok je pričao sa drugim lekarima on nije kršio kod poverljivosti. Gejts ima troje dece sa ženom Melindom – Dženifer, Rorija i Fibi – koja su rođena između 1996. i 2002. godine, a kako kaže njegov bivši lekar, oni su svi nevakcinisani i zdravi.

 

 

Intermagazin

Članak indeksiran 24. 04. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me