Raskrinkavanje.ba

SOTT → Ubjedljivi dokazi da je SARS-CoV-2 stvoren od strane čovjeka

26.06.2020
Tekst članka

Razvoj pandemije COVID-19 ostavio je mnoga pitanja neodgovorena ili nezadovoljavajuće odgovorena.

Zašto su djelotvorni lijekovi bili zabranjeni dok je promovirano hipotetsko cjepivo? Zašto iznenadna zabrinutost vlasti zbog "spašavanja života"? Zašto iste mjere u desecima zemalja? Zašto nametanje zaključavanja kada su otkrivanje i tretman bolje djelovali? Zašto je virus, čija je stopa smrtnosti uporediva sa sezonskom gripom, oglašavan u tolikoj mjeri? Je li SARS-CoV-2 prirodni virus ili je stvoren u laboratoriju?

Ovaj članak želi odgovoriti na ova pitanja, ali što je još važnije, razotkriti prave motive iza globalnog spektakla coronavirusa.
 

Umjetni SARS-CoV-2
 

Luc Montagnier receiving the 2008 Nobel Prize in medecine


Luc Montagnier dobio je Nobelovu nagradu za medecinu za 2008. godinu

Hipoteza prema kojoj je SARS-CoV-2 "pobjegao" iz laboratorija isprva je izgledala neobično, ali s vremenom je stekla privlačnost zbog nekih zagonetnih dokaza. Do te mjere da su brojna izvješća iz glavnih medija [ 1 ], [ 2 ], [ 3] potvrdla da američka obavještajna istraživanja istražuju mogućnost da je virus došao iz laboratorija. Luc Montagnier je umirovljeni francuski istraživač. Dobio je Nobelovu nagradu za medicinu za 2008. godinu za otkriće HIV-a. Budući da je umirovljeni dobitnik Nobelove nagrade čini ga manje podložnim različitim pritiscima (otkazivanje bespovratnih sredstava, negativno izvještavanje medija, društveni pritisak). Za razliku od većine svojih kolega, on može i želi reći što misli.

Montagnier je opisao SARS-CoV-2 kao "Frankeštajn virus" kojeg je stvorio čovjek, kombinirajući različite vrste virusa. Prema Montagnieru, Frankeštajn virus je načinjen od prirodnog koronavirusa koji dolazi iz šišmiša, ali ovom modelu dodani su nizovi vrlo slični HIV-1 i parazitu Plasmodium falciparum, koji je odgovoran za malariju. Ovo bi moglo objasniti zašto je hidroksiklorokin - lijek protiv malarije - učinkovit protiv SARS-CoV-2.

Na pitanje: "Nije li koronavirus bio prirodan?" Montagnier je odgovorio: "Ne, to nije bilo prirodno, to je bio rad profesionalaca, molekularnih biologa. To je vrlo precizan rad, mogli bismo ga nazivati ​​i vrlo detaljnim radom".

Montagnierove tvrdnje o dizajniranim umetcima sekvence HIV-a u SARS-CoV-2 potvrđene su u radu pod naslovom "Neprirodna sličnost jedinstvenih umetaka u vrhu proteina 2019-nCoV na HIV-1 gp120 i Gag", koji su se morali povući zbog "prevelikog pritiska". Dvoje drugih istaknutih virologa, naime Ruan Jishou sa Sveučilišta Nankai i Li Huan sa Sveučilišta Huazhong, došli su neovisno do istog zaključka.

Judy Mikovits bila je direktorica laboratorije američkog Nacionalnog instituta za rak i bila je dio tima koji je prvi izolirao retrovirus miševa XMRV. Također je nekoliko godina radila u Fort Detricku, najzloglasnijem istraživačkom laboratoriju za bio-oružje američke vojske. Mikovits je jedna od rijetkih koja se usudila kritizirati skandal s cjepivom, zbog čega je kasnije izgubila karijeru, štednju i ugled. Ona je javno izjavila da, s obzirom na zapanjujući broj (1.200) mutacija između novog SARS-CoV-2 i virusa šišmiša, to mora biti stvoreno:

Ispitivač: Vjerujete li da je ovaj virus [SARS-CoV-2] stvoren u laboratoriju?

Mikovits: [...] To se prirodno ne može dogoditi. Netko nije otišao na tržnicu, nabavio šišmiša, virus nije skočio direktno na ljude. To ne funkcionira tako. To je ubrzana evolucija virusa. Da je to bila prirodna pojava, trajalo bi do 800 godina.

Bruno Coutard je istraživač za IHU Méditerranée Infection, jednu od najvećih svjetskih ustanova za istraživanje virusa. Travnja 2020. Coutard i surobjavio je u Antiviral Research detaljnu analizu SARS-CoV-2:

"Godine 2019. u Wuhanu u Kini pojavio se novi koronavirus (2019-nCoV) koji inficira ljude. Njegov genom je sekvenciran, a informacije o genima odmah puštene. Unatoč velikoj sličnosti sa sekvencom gena za SARS-CoV i SARS-u slične CoV, identificirali smo čudno mjesto rascjepa poput furina u vrhovima proteina 2019-nCoV, koji nedostaju ostalim SARS-u slične CoV. [...] Ovo mjesto rascjepa poput furina... može pružiti pojačanu aktivnost proteinu 2019-nCoV za učinkovito širenje u ljudskoj populaciji."

Na običnom engleskom jeziku, "pojačana aktivnost proteina" znači "umjetno stvoren". Prema Coutardu, upravo je ova ljudska intervencija omogućila da zoonotski (šišmiš) virus 'skoči' na ljude.

Profesor etiologije na Nacionalnom sveučilištu u Tajvanu, Fang Chi-tai ,izjavio da je SARS-CoV-2 vjerojatno umjetno stvoren. U genskom slijedu SARS-CoV-2 postoje još četiri aminokiseline nego kod drugih koronavirusa. Prema Fangu, prirodne mutacije virusa rezultirat će samo malim, jedinstvenim promjenama, a upitno je vidjeti kako prirodno mutirani virus naglo preuzima četiri aminokiseline. Te su se aminokiseline mogle umjetno dodati kako bi se olakšao prijenos virusa.

Češka molekularna biologinja, Dr. Soňa Peková objasnila je da je SARS-CoV-2 umjetan zbog njegove duboko modificirane "kontrolne sobe":

"[...] promjene gena i prijepisi, umetanja, brisanja i druge složene promjene u veličini kontrolne sobe RNK SARS-CoV-2, da ga je priroda stvorila kaotično i nasumično, virus bi jednostavno propao jer ne bi mogao funkcionirati na uredan način."

 

Članak indeksiran 11.09.2020. Zadnji put osvježen 11.09.2020.

Ocijenjeno u analizi