Raskrinkavanje.ba

Novi → VIRUS STIGAO U MASKAMA? STIGLE NOVE INFORMACIJE, OGLASIO SE POZNATI POLITIČAR: Sada je sve jasno!

02.08.2020
Tekst članka

Vrijeme je za recitaciju: 5G mreža, Bil Gejts, čipovanje, trovanje, duboka država, biološko oružje - i eto napokon smo pobrojali sve teorije zavjere o korona virusu.

Vrijeme je za recitaciju: 5G mreža, Bil Gejts, čipovanje, trovanje, duboka država, biološko oružje - i eto napokon smo pobrojali sve teorije zavjere o korona virusu. Tek što smo ih skupili na jedno mjesto i u jednu rečenicu pojavi se nova - zamislite: stavljaju nam virus u maske da se zarazimo. Možete li povjerovati?

Čudno je nešto drugo: opasna teorija dolazi u trenutku kada smo svi u obavezi da nosimo maske i to iz usta čovjeka koji ima političku i društvenu odgovornost - Sulejmana Ugljanina. Šta je to ovaj kontroverzni političar (kojem ministarstka fotelja i državne jasle nisu strane) izrekao, a da ni trepnuo nije?

Lider Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin govorio je na konferenciji za medije o epidemiji korone i borbi protiv virusa, a poseban osvrt dao je na korištenje maski. Ugljanin je iznio teoriju zavjere da maske ne štite, već da se s njihovom pojavom i virus raširio, pa da je moguće da u svaku stotu neko ubacuje virus ili neki drugi bojni otrov?!

- Nabili su ljudima maske na lice, a nikom nisu rekli koje su maske kvalitetne, koje su korisne, a koje štetne, kako i koliko se dugo mogu koristiti, koliko udaljene ili priljubljene za usta. Nije virus muha pa da se maskom spriječi. Virus je dio vazduha, on je nevidljiv – počeo je Ugljanin.

Dodao je i da je virus došao iz Kine i da kod nas "nije bio veliki stepen".

- Tek kada su počele maske da se koriste povećao se broj smrtnosti. A zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio malo virusa ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem ovdje - kazao je Ugljanin i - ostao živ.

Pa ipak, njegove tvrdnje nisu usamljene,malo-malo postajemo uvučeni u "vihor" opskurnih razmišljanja koja se kao kancer šire cijelom planetom.

Članak indeksiran 03.08.2020. Zadnji put osvježen 30.01.2024.

Ocijenjeno u analizi