Raskrinkavanje.ba

Otprilike novo → VIRUS STIGAO U MASKAMA? STIGLE NOVE INFORMACIJE, OGLASIO SE POZNATI POLITIČAR: Sada je sve jasno!

03.08.2020
Tekst članka

Vrijeme je za recitiranje: 5G mreža, Bill Gates, čipiranje, trovanje, duboko stanje, biološko oružje – i evo konačno nabrajanja svih teorija zavjere o virusu corone.

Upravo smo ih skupili na jednom mjestu, a novo se pojavljuje u jednoj rečenici – zamislite: oni su u naše maske stavili virus da nas zaraze. Možeš li vjerovati?

Još je nešto čudno: opasna teorija dolazi u trenutku kada smo svi dužni nositi maske iz usta čovjeka koji ima političku i društvenu odgovornost – Sulejmana Ugljanina.

Što je rekao ovaj kontroverzni političar (kojem ministarska stolica i državna jaslica nisu strani), čak i bez treptaja?
Vođa Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin govorio je na konferenciji za novinare o epidemiji korone i borbi protiv virusa, a posebnu pozornost posvetio je uporabi maski. Ugljanin je iznio teoriju zavjere koju maske ne štite, ali da se njihovim izgledom virus također raširio, tako da je moguće da netko unese stotinu virusa ili neki drugi ratni otrov u svaku stotinu ?!

  • Stavili su maske na lica ljudi i nisu nikome rekli koje su maske dobre kvalitete, koje su korisne, a koje štetne, kako i koliko dugo se mogu koristiti, koliko daleko ili zalijepiti na usta. To nije virus muha pa se može spriječiti maskom. Virus je dio zraka, nevidljiv je – započeo je Ugljanin.

Dodao je da virus dolazi iz Kine i da u našoj zemlji “nije bilo velikog stupnja”.

  • Tek kada su se maske počele koristiti, povećao se broj umrlih. I zašto? Možda je netko u tim maskama stavio malo virusa ili neki ratni otrov na svaku stotinu i stvorio nam problem ovdje – rekao je Ugljanin i – ostao živ.

Ipak, njegove tvrdnje nisu same, malo po malo postajemo uvučeni u „vrtlog“ opskurnih misli koje se poput raka šire širom planete.

Članak indeksiran 03.08.2020. Zadnji put osvježen 03.08.2020.

Ocijenjeno u analizi